24.07.2016 ::: Stravičan udes autobusa i kolone automobila (VIDEO)

Izvor: AutoMagazin, 24.Jul.2016, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

24.07.2016 ::: Stravičan udes autobusa i kolone automobila (VIDEO)

Da li ste nekada videli realnu situaciju na autoputu, u kojoj je vozač kamiona ili autobuda zaspao za volanom? Da li ste videli kakve posledice ove situacije mogu biti? Ako vas zanima, koliko strašno to može biti, pogledajte ovaj video...

Na internetu se pojavio video, od kojeg će vam se slediti krv u žilama. Upozoravamo osobe osetljivijeg zdravlja, da snimak može biti uznemirujući. Video je snimljen u južnokorejskoj provinciji Kangwon.

reklama

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << dostupnim informacijama iz tamošnje policije, vozač autobusa je zaspao za volanom i udario u kolonu automobila koja se kretala veoma sporo na ulazu u tunel. U udesu su poginulo pet osoba, a šesnaest osoba je povređeno.

VIDEO:



Automagazin.rs
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na AutoMagazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.