Mile Cvik Majstor na Klik!

Izvor: Objava, 16.Jun.2017, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mile Cvik Majstor na Klik!

Najnovija aplikacija za efikasniju pomoć na putu!

“Mile Cvik” je od danas dostupan na Google Play i App Store-u.

Beograd, jun 2017 – Nova, jedinstvena “Mile Cvik” mobilna aplikacija koja omogućava pronalaženje pomoći na putu u svakom trenutku i na svakoj lokaciji u Srbiji, od danas je dostupna za Android i iPhone uređaje.

“Mile Cvik” je savremeno rešenje za sve vozače koji se nađu u situaciji da im je potrebna pomoć na putu. Cilj aplikacije je da vozače oslobodi stresa usled kvara automobila i ponudi rešenje za najbrži nastavak putovanja. Preuzimanje aplikacije je besplatno.

“Mile Cvik” je prva mobilna aplikacija koja nudi ovu vrstu pomoći na našem tržištu. U svojoj mreži partnera okuplja 45 specijalizovanih servisera i šlep službi, spremnih da odgovore na sve intervencije na teritoriji Srbije. Putem mobilne aplikacije možete jednostavno, u nekoliko klikova, odabrati sledeće usluge:

  • Šlepovanje

  • Zamenu i/ili servisiranje guma

  • Dosipanje goriva u trenutku kad ostanete bez istog

  • Dopunu i/ili zamenu akumulatora

  • Otključavanje vozila usled kvara brave - elektronske ili mehaničke

Cenovnik navedenih usluga je transparentan, a nakon potvrde izabrane usluge od strane “Mile Cvik” partnera, korisnicima je omogućeno praćenje servisera putem mape u realnom vremenu, kao i okvirna procena vremena njegovog dolaska.

Izvršena usluga se naplaćuje gotovinski, kao i putem platnih kartica. Plaćanje putem mobilnog telefona je potpuno sigurno i zaštićeno je AllSecure platnim servisom u saradnji sa UniCredit bankom. Nakon izvršene naplate, korisnici dobijaju važeći račun putem elektronske pošte.

Kako bi pristupili mreži partnera, aplikanti (firme i individualci) prolaze kroz temeljnu proveru od strane “Cvik” tima. Zaštita potrošača i privatnost korisnika su u prvom planu.

Radna (eng. BETA) verzija mobilne aplikacije je dostupna na Google Play i App Store-u kao i direktno putem sajta https://www.milecvik.rs/.

Kako se koristi moiblna aplikacija, pogledajte na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=OmX8o4kl_O0

Cvik” razvojni tim konstantno radi na razvoju mobilne aplikacije i integracijama novih funkcionalnosti tako da će u narednom periodu uključiti i mogućnost kupovine auto i putnih osiguranja. U narednih 6 meseci, planirano je širenje poslovanja i van granica Srbije kako bi svim korisnicima omogućili veću dostupnost servisa.

Preuzmite aplikaciju: https://play.google.com/store/apps/details?id=co.cvik.user

Za dodatne informacije o Mile Cvik servisu, kontaktirajte nas putem veb sajta https://www.milecvik.rs/






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Probudite umetnika u sebi uz pomoć ove aplikacije

Izvor: NovaEnergija.net, 17.Jun.2017, 10:47

Oduvek ste želeli da znate lepo da crtate, ali niste baš vešti i dovoljno talentovani? Ne brinite, SketchAR aplikacija od vas će stvoriti pravog umetnika.. Na Google Play i App Storeu nedavno se pojavila jedna vrlo zanimljiva aplikacija koja će se posebno svideti svima kojima crtanje baš i nije...

Nastavak na NovaEnergija.net...