Kako da isparkirate auto na veoma uskom prostoru? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 17:17

Kako da isparkirate auto na veoma uskom prostoru? (VIDEO)

Skoro da nema vozača kome se nije desilo da ga neko zagradi na parkingu i ne ostavi dovoljno prostora...

"Ugrabili" ste poslednje slobodno mesto na parkingu, parkirali auto, izašli napolje i otišli u šoping. Vraćate se posle sat - dva i imate šta da vidite...

Vozač koji je, u međuvremenu, stao na mesto iza vašeg auta, toliko se pribio uz vaš zadnji branik da niste sigurni da li ćete moći da se isparkirate, a da ne udarite kola ispred vaših. Brazilska vojna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << policija je ponudila jedno moguće rešenje za takvu situaciju:

Ipak, ovakvo isparkiravanje ne bi trebalo da pokušavate ukoliko niste potpuno sigurni da ćete moći da ga izvedete kako treba!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.