Daimler će svojim radnicima u Nemačkoj isplatiti po 1.000 evra korona bonusa

Izvor: AutoBlog, 01.Dec.2020, 17:05

Daimler će svojim radnicima u Nemačkoj isplatiti po 1.000 evra "korona bonusa"

Nemački proizvođač automobila Dajmler je objavio da će platiti svojim nemačkim zaposlenicima po 1.000 evra "korona bonusa", kako bi im kompenzovali lični i ekonomski teret zbog toga što moraju da nose zaštitne maske i rade od kuće, prenosi Rojters. "Zbog korone, ova 2020. godina je bila godina posebnih izazova. Tokom ovih izuzetnih dana, kompanija je uvek mogla da računa na fleksibilnost i spremnost svoje radne snage", navodi se u saopštenju šefa Odeljenja za ljudske resurse u Dajmleru Vilifreda Porta. Oko 160.000 zaposlenih u Nemačkoj će dobiti bonus kompanije sa sedištem u Štutgartu, proizvođača brenda Mercedes-Benc, dodaje se. Izvor: FoNet Foto: arhiva Autoblog.rs...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Daimler radnicima isplaćuje "korona bonus" od 1.000 evra

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Dec.2020

Njemački proizvođač automobila Dajmler je objavio da će platiti svojim nemačkim zaposlenicima po 1.000 evra "korona bonusa", kako bi im kompenzovali lični i ekonomski teret zbog toga što moraju da nose zaštitne maske i rade od kuće, prenosi Rojters.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.