Večeras zaprašivanje komaraca na pet opština

Izvor: Press, 29.Jul.2016, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras zaprašivanje komaraca na pet opština

Ekipe Zavoda za biocide i medicinsku ekologiju vršiće večeras, 28. jula, suzbijanje odraslih formi komaraca na delovima teritorija opština Palilula, Čukarica, Savski venac, Stari grad i Zvezdara.
Na opštini Palilula zaprašivaće se na sledećim lokalitetima: Ada Huja, Višnjica selo, Višnjička banja, Stara Karaburma, Karaburma 2, deo od Ruzveltove >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << do Batutove, Profesorska kolonija, Botanička bašte, deo od Bulevara despota Stefana do Ruzveltove, Slanci i Veliko Selo. 

Na Čukarici će ekipe raditi na Adi Ciganliji i Makiš koloniji, a na Savskom vencu u ulicama Tolstojevoj i Užičkoj. 

Kada je Stari grad u pitanju, zaprašivaće se Dorćol, Savski kej, potez od Kule Nebojša do Pančevačkog mosta i Donji Kalemegdan, a na Zvezdari ekipe u Mirijevu (Orlovsko naselje), Mirijevu 2, 3 i 4, kao i na potezu od Ulice Dragoslava Stojanovića do Svetog Nikole. 

Akcija će biti sprovedena ukoliko vremenske prilike budu adekvatne, a na sajtu Zavoda za biocide i medicinsku ekologiju nalaze se detaljne mape lokacija.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Zbog ZARAŽENIH KOMARACA, večeras zaprašivanje na čak OSAM OPŠTINA

Izvor: Blic, 29.Jul.2016

Ekipe Zavoda za biocide su, verovatno zbog otkrivenih komaraca koji su zaraženi virusom Zapadnog Nila, krenuli u ekspresnu i sveobuhvatnu akciju uništavanja dosadnih insekata...Tako će se večeras zaprašivanje vršiti na čak osam opština: Paliluli, Čukarici, Savskom vencu, Starom gradu, Zvezdari,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.