Utopila se žena na Adi Ciganliji

Izvor: Blic, 01.Okt.2009, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utopila se žena na Adi Ciganliji

R.S. (68) iz Beograda utopila se juče u 13 u Savskom jezeru, nedaleko od bandži centra na Adi Ciganliji.

Njeno beživotno telo na obalu su izvukli kupači, a pretpostavlja se da je nesrećnoj ženi pozlilo dok je plivala.

Kako saznajemo, R.S. gotovo svakodnevno dolazila je sama na Adu Ciganliju i plivala u jezeru, iako je sezona kupanja na zvanično zatvorena pre 15 dana. Tu je upoznala grupu starijih Beograđana sa kojima se kupala

- Ušla je u vodu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nekoliko minuta pre nas i krenula prema sredini jezera. U jednom trenutku počela je da kvasi kosu, što mi je bilo čudno. Prišla sam joj i pitala da li se oseća dobro, a ona je odgovorila „Malo sam zalutala." „Sve u redu vratite se slobodno na obalu", što sam i uradila – priča za „Blic" Nada Trebac.

Ona kaže da je nekoliko minuta kasnije primetila da je R.S. prestala da se kreće. U pokušaju da spasu R.S. u jezero su odmah skočili Drago Zečević i još jedan kupač.

Kupači koji su provodili vreme na Adi sa R.S. kažu da je bila vedra i dobra osoba sigurna u svoje plivačke sposobnosti, pa je često odlazila dalje od obale.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.