Uhapšene ubice devojke na Adi

Izvor: Studio B, 21.Jul.2013, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšene ubice devojke na Adi

Na administrativnom prelazu Merdare uhapšena dvojica mladića osumnjičena za pucnjavu na Adi Ciganliji 12. maja, kada je ubijena Tamara Radulović.

Prema saznanjima agencije Beta iz izvora bliskih istrazi, policija u Kuršumliji je na administrativnom prelazu Merdare uhapsila dvojicu osumnjičenih za učešće u pucnjavi na Adi Ciganliji u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << kada je ubijena Tamara Radulović (29).

Dvojica osumničenih, za kojima je ranije MUP Srbije raspisao poternicu, juče su posle hapšenja sprovedeni u Beograd.

Prema nezvaničnim informacijama iz policijskih izvora, Filip Vilotijević (25) i Vukašin Smiljanić (20) su pešice prešli administrativni prelaz Merdare gde su ih pripadnici srpske policije legitimisali i utvrdili identitet, nakon čega su uhapšeni.

Njih dvojica se sumnjiče da su učestvovali u pucnjavi 12. maja na splavu "Džast vanila" na Adi Ciganliji u Beogradu, kada je ubijena Tamara Radulović (29).

Tada su uhapšeni L.S. (34) iz Novog Sada, S.S. (30) i J. N. (30) iz Beograda, a potraga je raspisana za Filipom Vilotijevićem i Vukašinom Smiljanićem.

Prema nezvaničnim informacijama, Filipa Vilotijevića i Vukašina Smiljanića na Kosovo je uveo Liridon Keljmendi, mlađi sin balkanskog narko-bosa Nasera Keljmendija, i čuvao ih do juče, više od dva meseca.
Pogledaj vesti o: Merdare

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšene ubice devojke na Adi

Izvor: RTV Pink, 21.Jul.2013

. . . Na administrativnom prelazu Merdare uhapšena dvojica mladića osumnjičena za pucnjavu na Adi Ciganliji 12. maja, kada je ubijena Tamara Radulović.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.