Ubica devojaka u Ćupriji, plakao na saslušanju

Izvor: Vesti-online.com, 07.Apr.2010, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica devojaka u Ćupriji, plakao na saslušanju

Istražni sudija Višeg suda u Jagodini Zoran Petrović doneo je večeras resenje o sprovođneju istrage protiv Toplice Markovića (30), osumnjičenog da je na Vaskrs ujutro u ćuprijskom naselju Ada ubio studentkinju Ivanu Stojković (26) i učenicu Biljanu Obradović (19) iz Krušara kod Ćuprije i odredio mu pritvor u trajanju do 30 dana.

"Markoviću se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo i krivično delo nedozvoljeno nošenje oružja", rekao je Petrović Tanjugu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
On je dodao da o motivu ne može ništa da kaže "dok se ne uradi neuropsihijatrijsko veštačenje osumnjičenog od strane veštaka".

"Marković se kaje za učinjeno krivično delo i plakao je u vreme saslušavanja", rekao je Petrović.

Uz jako policijsko obezbeđenje od 15 policajaca, saslušavanje Markovića je trajalo više od dva sata (od 15,45 do 18 sati), a prisustovao mu je, po službenoj dužnosti, advokat Jeremija Ivanović iz Jagodine.

Marković, koji je takođe iz Krušara, ubio je Ivanu i Biljanu iz pištolja, pucajući im u glavu. One su sahranjene juče na mesnom groblju, ispraćene od nekoliko hiljada građana tog sela, Ćuprije i Jagodine.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubica devojaka plakao na saslušanju

Izvor: Mondo, 07.Apr.2010

Istražni sudija doneo je večeras rešenje o sprovođenju istrage protiv Toplice Markovića (30), osumnjičenog da je ubio Ivanu Stojković (26) i Biljanu Obradović (19) i odredio mu pritvor u trajanju do 30 dana.

Nastavak na Mondo...

Ubicа devojaka se kaje, plakao dok je saslušavan

Izvor: SrbijaNet.rs, 07.Apr.2010

Istražni sudija Višeg suda u Jagodini Zoran Petrović doneo je večeras rešenje o sprovodjenju istrage protiv Toplice Markovića (30), osumnjičenog da je na Vaskrs ujutro u Ćuprijskom naselju Ada ubio studentkinju Ivanu Stojković (26) i učenicu Biljanu Obradović (19) iz Krušara kod Ćuprije...

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Ubicu čuvalo više od 20 policijaca

Izvor: Blic, 08.Apr.2010, 01:35

Jagodina - Toplica Marković (30) osumnjičen da je na Uskrs, hicima iz očevog pištolja ubio Ivanu Stojković (26) i Biljanu Obradović (19) u selu Krušar juče je pred istražnim sudijom i Višeg suda u Jagodini Zoranom Petrovićem priznao zločin i opisao detalje. Određen mu je pritvor do 30 dana...

Nastavak na Blic...

Ubica kod neuropsihijatra

Izvor: Kurir, 08.Apr.2010

JAGODINA - Tomislav Marković (30) iz sela Krušar nadomak Ćuprije, koji je na Vaskrs u tom gradu, na mestu zvanom Ada, ubio Ivanu Stojković (26) i Biljanu Obradović (19) iz istog sela, priznao je ubistvo i pred istražnim sudijom Višeg suda u Jagodini. - Marković je dao iskaz i prilikom saslušanja...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.