UZNEMIRUJUĆI PRIZOR: Otac sa dvoje male dece stoji na zaleđenoj Adi Ciganliji (FOTO)

Izvor: Piplmetar.rs, 16.Jan.2017, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZNEMIRUJUĆI PRIZOR: Otac sa dvoje male dece stoji na zaleđenoj Adi Ciganliji (FOTO)

Uznemirujući prizor na Adi Ciganliji slikali smo u subotu i svaki čovek zdravog razuma bi ovako nešto osudio. Naša je namera da ovom slikom prikažemo izuzetno opasnu situaciju kojom je ovaj otac mogao da ugrozi i svoj život, ali i živote svoje dvoje dece.
Naime, zbog niskih temperatura jezero Ada Ciganlija je zaleđeno. Iako nadležne službe upozoravaju da led nije debeo i da se po zaleđenim rekama i jezerima u >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Srbiji ne sme koračati, jedan otac to nije poslušao.
On je sa dvoje male dece stao na sredinu zaleđenog jezera. Kako smo videli na licu mesta, otac je prikačen sajlom, ali deca nisu.
Iako su prolaznici negodovali i sa čuđenjem gledali izuzetno uznemirujuć prizor, oni se nisu obazirali.
Ovim tekstom apelujemo na sve ljude da ne koračaju i ne prilaze zaleđenim vodenim površinama jer nisu bezbedne i led nije toliko čvrst i debeo i mogao bi u svakom momentu da pukne.
Pogledajte još jednom sliku:
Foto: Piplmetar.rs (T. M.)

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.