Trance Wave Gathering 8. Jun

Blog: Clubbing.rs, 28.Maj.2013, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trance Wave Gathering 8. Jun

Club Rowing vam predstavlja progressive & psychedelic trance open air party i projekat pod nazivom TRANCE WAVE koji je nastao pre četiri godine u saradnji sa organizacijom Udruženje Ljubitelja Elektronskog Zvuka ( U.Lj.E.Z. ) baš na Adi Ciganliji.
  
Taj projekat ne bi uspeo i ne bi žurke bile dobrog kvaliteta bez pomoći organizacija Brooka Musica i Digital Nexus. TRANCE WAVE je projekat koji se održava vec četvrtu godinu, svaka žurka je bila uspešna,na svakoj žurci je bila odlična atmosfera i ni na jednoj zurci nije bilo nikakvih problema jer nam je bezbednost na prvom mestu.
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.