Tragedija: Auto sa šestoro mladih sleteo u Dunav, udavilo se troje!

Izvor: Prva.rs, 22.Nov.2014, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija: Auto sa šestoro mladih sleteo u Dunav, udavilo se troje!

Nesreća se dogodila jutros u 03.43 na Adi Huji kod jednog restorana. Iz vode su izvučeni 19-godišnji mladić sa hipotermijiom i znacima agresije, 18-godišnja devojka takođe sa hipotermijom i mladić od 20 godina sa hipotermijom i prelomom leve nadlaktice.
Beživotno telo dvoje putnika izvukli su ronioci, dok se treće, kako nezvanično saznajemo, nalazi u prtljažniku automobila, čije će izvlačenje uskoro početi.
Na licu mesta se nalaze Rečna policija, ronioci Žandarmerije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Hitna pomoć i vatrogasci.

Povređene je vozilo Hitne pomoći prevezlo u Urgentni centar. Očekuje se i dolazak dizalice koja će izvući automobil. Vozač automobila, star 19 godina, nalazi se kod istražnog sudije.
Prema nezvaničnim informacijama, vozač je bio pod dejstvom alkohola i kod sebe nije imao vozačku dozvolu. Na putu odakle su mladi sleteli u reku nema tragova kočenja.
Izvor: Tanjug

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.