Tobogan sav u rupama!

Izvor: Press, 21.Jul.2010, 06:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tobogan sav u rupama!

Nadvožnjak kod Sajma prilično oštećen. Zbog velikih vrućina topi se asfalt, a situaciju otežavaju i brojni autobusi i kamioni koji prolaze tom saobraćajnicom
Velike vrućine i gust saobraćaj napravili su duboke kolotragove na nadvožnjaku u Radničkoj ulici, poznatijem kao „tobogan". U gradskoj upravi kažu da osim čestog asfaltiranja nemaju drugo rešenje za ovaj problem, jer će već 2012. godine, u sklopu radova na mostu preko >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Ade, sporni nadvožnjak biti srušen zbog izgradnje pristupnih saobraćajnica.
Kolovoz na nadvožnjaku juče je bio prepun ulegnuća i oštećenja iako su ekipe „Beograd puta" pre samo nekoliko dana sanirale kolotragove!
Loše vibracije
- Kad se zaglavite u gužvi na „toboganu" ceo auto se drma od vibracija, a o rupama da ne govorim! Neko ko prvi put vozi tuda može lako da napravi karambol - priča sugrađanin Srđan Savić.

Žitelji Čukarice brinu da nadvožnjak zbog preopterećenosti nije siguran za saobraćaj.
- Svaki dan prelazim kolima preko nadvožnjaka. I svaki dan primetim neku novu rupu ili oštećenje na kolovozu. Znam da putari rade sve što mogu, često ih vidim da popravljaju i krpe asfalt. Ali, izgleda da nema pomoći. Od kako su počeli radovi na Gazeli i ove silne izmene, sve više vozila prolazi tuda. Kad se na to doda i činjenica da tuda idu i autobusi GSP-a, onda je jasno da je nadvožnjak preopterećen do krajnjih granica. Čuo sam da će rekonstrukcija početi za godinu-dve, ali se pitam da li će do tada da izdrži - kaže Beograđanin Dragan Nedeljković.
Nema se vremena
U Javnom preduzeću „Beograd put" juče su ponovili da su „baš u petak" sređivali nadvožnjak, i dodali da je za sve detalje oko radova nadležna Direkcija za puteve. Da li postoji neko trajnije rešenje za nadvožnjak od toga da putari svaka tri, četiri meseca krpe asfalt u toj instituciji juče nisu mogli da odgovore jer, kako nam je saopštila sekretarica, direktorka nije imala vremena da odgovori na naša pitanja.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.