TUGA U ŠKOLI Anastasiju su svi voleli, uvek je bila puna života

Izvor: NaDlanu.com, 25.Nov.2014, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA U ŠKOLI Anastasiju su svi voleli, uvek je bila puna života

U Sportskoj gimnaziji na Topčiderskom brdu, čiji je učenica bila Anastasija Stajić (17),je poginula u saobraćajnoj nesreći na Adi Huji, danas nije bilo školske graje.

Sa njom u gimnaziju išla je i Milica Jokić (18), koja je nekako uspela da izađe iz automobila i da se spase.

Umesto buke tipične za pune školske hodnike, u Sportskoj gimnaziji bila je neobična tišina. Učenici su tiho pričali pognutih >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << glava.

Mnogi su plakali, dok su drugi pokušavali bezuspešno da ih uteše. Neki su u rukama držali dnevne novine otvorene na stranama na kojima se pisalo o nesreći, i odmahivali glavom.

Za nastradalu Anastasiju, koja je išla u odeljenje I/3, njeni vršnjaci govore da je uvek bila nasmejana i puna života. Znali su je svi u školi i bila je veoma omiljena.

Majke njenih školskih drugarica došle su u školu i postavile na ulazna vrata čitulju sa njenim imenom i slikom. Đaci su gledali sa nevericom.

Zaposleni u školi i đaci sada najviše brinu kako će Milica, učenica IV/3 koja je uspela da ispliva iz Dunava, podneti smrt drugarice.

Za sve učenike su organizovani posebni sastanci sa školskim pedagogom i psihijtrom kako bi im se pomoglo da prevladaju tragediju.

Posebno se vodi briga o prijateljima nastradale Anastasije, kojih ima puno u Sportskoj gimnaziji.

Saobraćajna nesreća u kojoj su poginuli Anastasija Stajić (17), Nemanja Antić (18) i Miloš Janković (20) desila se u 3.50 sati na prilaznom kolovozu restorana “Carska ohota” na Adi huji.

POGINULI Miloš Janković, Anastasija Stajić, Nemanja Antić

Iz potopljenog automobila uspeo je da izađe vozač Dušan Jovanović, Luka Višnjić (20), kome je bila slomljena desna ruka, kao i Milica Jokić (18).

Jovanović je posle hapšenja proznao da je pio i njemu je određen pritvor.

Izvor: blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.