Subotica, Ada i Kanjiža dobile novac od igara na sreću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2009, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotica, Ada i Kanjiža dobile novac od igara na sreću

SUBOTICA - Ada, Kanjiža i Subotica dobile su danas rešenja o dodeli ukupno oko 5,7 miliona dinara od igara na sreću, što će te opštine iskoristiti za realizaciju nekoliko namenskih projekata.

Rešenja je predstavnicima tih opština uručio državni sekretar Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu Duško Radaković.

Prema njegovim rečima, sredstva će biti upotrebljena za realizaciju projekata kojima se rešavaju problemi bitni za te sredine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Ovom prilikom Adi smo odobrili 1,2 miliona, Kanjiži milion i po, a Subotici nešto manje od tri miliona dinara", rekao je Radaković.

U Opštini Ada će zahvaljujući sredstvima od igara na sreću biti uređena arhiva, dok će u Kanjiži stanovi za ljude u socijalnoj potrebi dobiti adekvatne sanitarne čvorove.

Subotica će sredstva upotrebiti za suzbijanje ambrozije.

Rešenja o dodeli sredstava od igara za sreću uručena su predsednicima opština Ada Zoltanu Bilickom i Kanjiža Mihalju Njilašu, kao i gradonačelniku Subotice Saši Vučiniću.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.