Izvor: Blic, 08.Jul.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spasioci spasli dečaka od davljenja na Adi Ciganliji

Spasioci su danas na Savskom jezeru na Adi Ciganliji od davljenja spasili maloletnog dečaka koji je nakon pružene prve pomoći prebačen na Urgentni centar radi posmatranja.

Kako se navodi u saopštenju, incident se dogodio na levoj strani jezera gde se dečak M.M. (14) kupao sa svojim rođacima. Tetka sa kojom su došli je u trenutku nesreće bila u hladovini.

Igrajući se u plićaku M.M. je u jednom trenutku izgubio tlo pod nogama, i počeo da se davi jer je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << neplivač. Spasilac je odmah reagovao i iz vode izvukao dečaka, kome je prva pomoć ukazana u ambulanti na Adi Cigalniji.

Uprava Javnog preduzeća "Ada Ciganlije" apelovala je na roditelje da vode računa o svojoj deci koja, i kada su u vodi, treba da budu pod njihovim stalnim nadzorom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Spasili dečaka od davljenja na Adi Ciganliji

Izvor: Kurir, 08.Jul.2008

BEOGRAD, 8. jula 2008. (Beta) - Spasioci su danas na Savskom jezeru na Adi Ciganliji od davljenja spasili maloletnog dečaka koji je nakon pružene prve pomoći prebačen na Urgentni centar radi posmatranja. Kako se navodi u saopštenju, incident se dogodio na levoj strani jezera gde se dečak M.M. (14)...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.