Snežni dan na Adi Ciganliji

Izvor: Blic, 26.Feb.2011, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Snežni dan" na Adi Ciganliji

Na Adi Ciganliji danas je održana manifestacija "Snežni dan" koja je okupila veliki broj dece koja su se takmičila u klizanju, grudvanju i pravljenju Sneška Belića.

Na najvećem gradskom klizalištu, JP "Ada Ciganlija" je za ljubitelje zimskih čarolija organizovalo takmičarski program u klizanju, pravljenju Sneška Belića i grudvanju.

Prvo je održano takmičenje u klizanju gde su mališani pokazali zavidno umeće. Stručni žiri koji su činili kapiten >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << hokejaške reprezentacije i članice kluba umetičkog klizanja "Beograd-Palilula" imali su težak zadatak, ali su na kraju ipak odabrali pobednike u kategorijama: najbolja klizačka tehnika, najšarmantiniji mali klizač, klizač sa najviše padova, najmlađi i najsnalažljiviji klizač.

Deca koja nisu želela da se oprobaju na klizaljkama, učestvovala su u takmičenju pravljenja Sneška Belića. Pobednici "Snežnog dana" kao nagradu dobili su slatki "Cipiripi" paket.

- Organizacijom ove manifestacije, želeli smo da obradujemo sve posetioce Ade Ciganlije, koji već dva meseca posećuju najveće klizalište u gradu - rekao je Zoran Gajić, direktor JP "Ada Ciganlija" i dodao da je to klizalište ove sezone posetilo više od 30.000 ljudi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.