Izvor: Blic, 21.Jul.2009, 05:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slikarsko takmičenje mladih talenata

U organizaciji „Ada art projekta”, pod pokroviteljstvom članova srpskih udruženja iz Velike Britanije, 22. i 23. avgusta na Adi Ciganliji održaće se slikarsko takmičenje mladih. Najavljujući projekat, direktor „Ada arta” Čarli Nikolić rekao je da je prepoznavanje i nagrađivanje talenata i njihovog entuzijazma ključna stvar.



- Želimo da mladim ljudima koji su na pragu stupanja u magični svet prepleta prirode i umetnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pomognemo da osvoje nove načine umetničkog izražavanja. Verujem da ćemo uspeti i da će projekat u budućnosti predstavljati tradicionalno promovisanje talentovane dece iz Srbije - kazao je Nikolić.

Dvodnevni program zamišljen je kao majstorski mini-kurs na kojem će polaznicima podršku i instrukcije u radu davati profesionalni slikari. Završna svečanost projekta biće upriličena 29. avgusta u Centru lepih umetnosti „Gvarnerijus”. Tada će se održati koncert i prodajna izložba radova svih učesnika radionice i slikara. Sakupljena sredstva biće uložena u budući rad u okviru projekta. Za dodatne informacije zainteresovani mogu da pozovu organizatora na broj 064/2021-739 ili da pišu na elektronsku adresu adaartproject@yahoo.co.uk.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.