ŠVERCOVALI DVA KILA DROGE

Izvor: Kurir, 28.Okt.2010, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠVERCOVALI DVA KILA DROGE

NOVI SAD - Krijumčarili drogu iz Crne Gore u Novi Sad! Novosadska policija uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su dilovale drogu iz Crne Gore u Srbiju i od njih zaplenila više od dva kilograma heroina

NOVI SAD - Krijumčarili drogu iz Crne Gore u Novi Sad!

Novosadska policija uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su dilovale drogu iz Crne Gore u Srbiju i od njih zaplenila više od dva kilograma heroina. Iza rešetaka našli su se Orhan Duraković (26), Darko >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Babić (27), obojica iz Prijepolja, i Mihajlo Petrović (30) iz Novog Sada.

Kako saznajemo u istrazi, posle višemesečnog operativnog rada policija je na ulasku u Novi Sad, nedaleko od fabrike „Danubijus“, presrela automobil s trojicom dilera i uhapsila osumnjičene.

- Zaustavili smo „škodu“ smederevskih registarskih oznaka. Pretresom automobila pronašli smo četiri kese, u kojima je bilo 2,217 kilograma heroina. Osumnjičeni su privedeni i određeno im je policijsko zadržavanje do 48 sati. Droga je bila namenjena novosadskom narkotržištu - kaže naš izvor.

Izvor Kurira iz istrage dodao je da su trojica osumnjičenih živela u iznajmljenim stanovima u Novom Sadu.

- Policija nastavlja rad na ovom slučaju. Utvrđujemo da li su uhapšeni imali saučesnike - objašnjava naš izvor iz istrage.

Kako saznajemo, trojica privedenih odranije su poznati policiji. Duraković, Babić i Petrović će, nakon policijskog zadržavanja, biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.

(Z. N.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.