Izvor: Blic, 05.Okt.2016, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠETNJA ZA VIKEND Ture na Adi, Ušću, Avali i Košutnjaku

Povodom Svetskog dana pešačenja, u subotu i nedelju biće organizovane ture na Adi Ciganliji, Ušću, Avali i Košutnjaku uz savete lekara, ali i prigodne poklone za učesnike.

Tako svi oni koji bi želeli da se priključe zdravoj šetnji imaće priliku da to učine u subotu na Adi, kod restorana "Jezero" od 11 do 14 sati ili na Ušću.

U nedelju akcija se održava na Avali, od autobuske stanice u podnožju sa polaskom u 11h, kao i na Koštunjaku na trim stazi.

Inače, lekari preporučuju svakodnevno šetnju od 30 do 60 minuta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šetajte - zdravo je!

Izvor: Mondo, 05.Okt.2016

Lekari preporučuju svakodnevno pešačenje u trajanju između 30 i 60 minuta, a ako nemate tu naviku, možete početi već ovog vikenda. Pešačke ture biće organizovane na Adi, Ušću, Avali i u Košutnjaku...Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock..  Pešačke ture u organizaciji asocijacije Sport...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.