Prva smotra Komunalne policije

Izvor: Studio B, 10.Nov.2010, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva smotra Komunalne policije

Načelnica Komunalne policije grada Beograda Gorjana Obrenović izvršila je danas na Adi Ciganliji prvu smotru policajaca koji će se starati za komunalni red u prestonici.

– Očekujem da se u gradu uspostavi apsolutni komunalni red i da se narednih dana upoznate s građanima i uputite ih u to šta nije dozvoljeno u urbanoj sredini. Želim vam mnogo uspeha u radu – rekla je Gorjana Obrenović.

Prema njenim rečima, prvih dana neće biti sankcija, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << će se potom koristiti sva zakonska ovlašćenja koja komunalnoj policiji stoje na raspolaganju.

– U petak će u javnosti biti objavljeni telefoni na koje će moći da se prijave komunalni prekršaji. Očekujem da će policajci biti popularni jer će doprineti lepšem izgledu grada i pomagati građanima. Time ćemo rasteretiti naša komunalna preduzeća, koja su dosad, pored redovnog posla, morala da se bave divljim deponijama i drugim nepravilnostima – rekla je za Beoinfo Gorjana Obrenović. Ona je dodala da je važan deo rada komunalnih policajaca edukacija građana, te da će postepeno uvođenje kazni za prekršioce dati očekivane rezultate.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva smotra Komunalne policije

Izvor: S media, 10.Nov.2010

Načelnica Komunalne policije Beograda Gorjana Obrenović obavila je danas, na Adi Ciganliji, prvu smotru policajaca koji će se starati za komunalni red u prestonici, saopšteno je iz Gradske uprave..."Očekujem da se u gradu uspostavi apsolutni komunalni red i da se narednih dana upoznate s gradjanima...

Nastavak na S media...

Na početku samo opomene

Izvor: Danas, 10.Nov.2010

Na Adi Ciganliji juče je održana prva smotra policajaca koji će se starati za komunalni red u prestonici.

Nastavak na Danas...

Svako može podneti žalbu na rad komunalnog policajca

Izvor: Blic, 11.Nov.2010, 15:25

Gradski odbornici Skupštine grada usvojili su rešenje o obrazovanju Komisije za rešavanje pritužbi na rad komunalnih policajaca...U obrazloženju odluke koju su usvojili odbornici Skupštine grada, navodi se da Komunalnoj policiji pritužbu može podneti svako ko smatra da su mu nezakonitom ili nepravilnom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.