Proširena Ulica Jurija Gagarina

Izvor: B92, 26.Dec.2011, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proširena Ulica Jurija Gagarina

Ulica Jurija Gagarina dobila je četvrtu traku, u delu od isključenja sa novog Mosta na Adi, do ukrštanja sa ulicama Vladimira i Milentija Popovića.

Zbog dodatnog broja vozila koja će se od Nove godine, posle prelaska Mosta na Adi, uključivati na jednu od najprometnijih novobeogradskih saobraćajnica, Ulica Jurija Gagarina dobila je još jednu, četvrtu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << traku.

Nova saobraćajna traka prostire se u dužini od par stotina metara, pre raskrsnice na kojoj se Jurija Gagarina ukršta sa ulicama Vladimira Popovića i Milentija Popovića, u smeru od Otvorenog tržnog centra, ka mostu Gazela.

U sekretarijatu za saobraćaj kažu da su smanjili pešačko ostrvo na toj raskrsnici i napravili traku za skretanje ulevo, kako se ubuduće na kraju Ulice Jurija Gagarina ne bi stvarale velike gužve, odnosno da bi vozači imali tri saobraćajne trake u pravcu Gazele i dve koje skreću ka Centru Sava.

Izvor: Studio B

Foto: Beobuild
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.