Pronađen grob Draže Mihajlovića?

Izvor: Studio B, 18.Jun.2011, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen grob Draže Mihajlovića?

Na Adi Ciganliji, ne mestu na kojem se posle Drugog svetskog rata nalazio zatvor, danas su pronađeni posmrtni ostaci

Na Adi Ciganliji, ne mestu na kojem se posle Drugog svetskog rata nalazio zatvor, danas su pronađeni posmrtni ostaci, saopštio je poslanik Srpskog pokreta obnove u republičkom parlamentu Aleksandar Čotrić.

Prema njegovim rečima, veruje se da je reč o grobu Dragoljuba Draže Mihajlovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << ali to tek treba da se utvrdi forenzičkim veštačenjem i ekspertizom DNK uzoraka.

Čotrić je zatražio od Vlade Srbije da iz budžeta obezbedi potrebna sredstva, jer je Komisija za otkrivanje groba generala Mihajlovića do sada radila bez novca dobijenog od države.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.