ProCredit banka obeležava još jednu godišnjicu poslovanja sa Beograđanima na Adi Ciganliji ...

Izvor: PRObjave.com, 12.Jun.2017, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ProCredit banka obeležava još jednu godišnjicu poslovanja sa Beograđanima na Adi Ciganliji ...

Veliki besplatan koncert i spektarularan muzički vatromet obeležiće i ovogodišnju manifestaciju "ProAkcija - mesto dobrih vibracija", koja će se održati u petak, 16. juna 2017. godine sa početkom u 17 časova na beogradskoj Adi Ciganliji (prostor kod "Kamengrada").
Kao i ranijih godina, sve posetioce "ProAkcije" očekuju brojne zanimljive radionice, posvećene ekologiji, kulturi štednje i odgovornom bankarstvu.
Uz šarmantnog voditelja Bojana Ivkovića, za muziku, pesmu i zabavu ovoga puta će se pobrinuti dečji hor Čarolija, kao i čuveni bend Perpetuum mobile.
Vrhunac večeri biće svakako spektakularan muzički vatromet, koji će uz hor Čaroliju i bend Perpetuum mobile, ovogodišnju "ProAkciju" učiniti nezaboravnim događajem u kom će uživati cele porodice.
Ulaz je za sve besplatan.

Organizator ove zanimljive manifestacije je ProCredit banka, koja će na ovaj način obeležiti još jednu godišnjicu uspešnog poslovanja u Srbiji, uz svoje prijatelje, partnere, klijente i sve građane koji vole da uživaju u odličnoj muzici i prepuste se dobrim vibracijama.

Satnica:
17.00 - 19.00 Edukativne radionice
19.00 - 19.45 Hor Čarolija
20.00 - 21.30 Perpetuum Mobile Band
21.30 Muzički vatromet

Više detalja o događaju možete pronaći na veb sajtu

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.