Pritvor zbog ubistva devojaka

Izvor: RTS, 07.Apr.2010, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor zbog ubistva devojaka

Toplici Markoviću iz sela Krušara, osumnjičenog da je 4. aprila ubio Ivanu Stojković i Biljanu Obradović, određen pritvor od mesec dana.

Istražni sudija Višeg suda u Jagodini Zoran Petrović doneo je rešenje o sprovođenju istrage protiv Toplice Markovića (30), osumnjičenog da je na 4. aprila ujutro u ćuprijskom naselju Ada ubio studentkinju Ivanu Stojković (26) i učenicu Biljanu Obradović (19) iz Krušara >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kod Ćuprije i odredio mu pritvor u trajanju do 30 dana.

"Markoviću se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo i krivično delo nedozvoljeno nošenje oružja", rekao je Petrović agenciji Tanjug.

Sudija je dodao da o motivu ne može ništa da kaže "dok se ne uradi neuropsihijatrijsko veštačenje osumnjičenog".

"Marković se kaje za učinjeno krivično delo i plakao je za vreme saslušavanja", rekao je Petrović.

Uz jako policijsko obezbeđenje od 15 policajaca, saslušavanje Markovića je trajalo više od dva sata.

Marković, koji je takođe iz Krušara, osumnjičen je da je ubio Ivanu i Biljanu iz pištolja, pucajući im u glavu. One su juče sahranjene na mesnom groblju, ispraćene od nekoliko hiljada građana tog sela, Ćuprije i Jagodine.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.