Povremena obustava saobraćaja u Radničkoj ulici

Izvor: Studio B, 07.Dec.2010, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povremena obustava saobraćaja u Radničkoj ulici

Saobraćaj u Radničkoj ulici, od nadvožnjaka "tobogan" do semaforske raskrsnice sa Jugopetrolom, biće povremeno obustavljan noćas u periodu između 2.00 i 3.00 sata.

Povremena obustava saobraćaja u Radničkoj ulici, u dužini od 300 metara, neophodna je kako bi se bezbedno izveo deo tehničko-operativnih aktivnosti na gradilištu mosta na Adi.

Na gradilišu novog mosta sutra se završava izgradnja poslednjeg, 39. betonskog segmenta čime pilon dostiže visinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << od 175 metara. Poslednjih 25 metara biće izradjeno od nerdjajućeg čelika.

Mole se svi vozači da prilagode brzinu kretanja na ovom delu Radničke ulice, kao i da poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Pilon gotov

Izvor: S media, 08.Dec.2010, 16:14

Izgradnja betonskog dela pilona na mostu preko Save završena je danas, a radove su obišli gradonačelnik Beograda Dragan Djilas i predsednik Skupštine grada Aleksandar Antić...Betonski deo pilona visok je 175 metara, dok će preostalih 25 metara biti izgradjeno od nerdjajućeg čelika...Gradonačelnik...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.