Poslovna liga u malom fudbalu - Ringier na Knjaz Miloš u četvrtfinalu

Izvor: Blic, 14.Maj.2013, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslovna liga u malom fudbalu - Ringier na Knjaz Miloš u četvrtfinalu

U Poslovnoj ligi u malom fudbalu prvak ligaškog dela je odlučen u poslednjoj utakmici - Knjaz Miloš je došao do naslova prvaka tako što je savladao ekipu GZZ sa 6-5 i tako pretekao JTI koji je kiksnuo protiv Ade Ciganlije (1-5) i možda pokvario sjajnu sezonu do sada.

Pokazali su momci iz Knjaza da su zasluženo najbolji u ligaškom delu a sad ih očekuje plej-of u kom se sastaju sa ekipom naše kuće, Ringier Kontal, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koja je u direktnom duelu za osmo mesto pobedila APR golom 10-ak sekundi pre kraja meča (3:2).

U četvrtfinalnim utakmicama još igraju JTI-DHL, IOHB Banjica-JP Aca Ciganlijai GZZ-B92.

Najefikasnija je bila ekipa GZZ sa 54 pogodka, najbolju odbranu ima IOHB Banjica sa 19 promljenih golova, prvi strelac lige je Marić Novak (JTI) sa 22 postignuta gola dok je fer-plej ekipa Nigrin auto sa samo jednim žutim kartonom na 11 mečeva.

Proteklog vikenda odigrane su i utakmice poslednjeg 11. kola ligaškog dela u Ligi banka i osiguranja, a na čelu je Unicredit Banka koja je zadržala prvo mesto na tabeli pobedom nad Credit Agricole Bankom 3-2.

U plej-of su se još plasirali Komercijalna Banka, Sberbank, NBS, Hypo-Alpe Adria Bank, Procredit Bank, Credit Agricole Bank i Dunav Osiguranje.

Najbolji strelac lige je Jančić Damjan iz Komercijalne Banke sa 15 pogodaka, najbolji napad su takođe imali momci iz Komercijalne Banke sa 48 postignutih golova dok su najbolji u odbrani bili prvaci, ekipa Uncredit Banke i opet Komercijalna Banka sa isto 17 sa primljenih 17 golova na 11 utakmica.

Više informacija na www.pro22.rs

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.