Poslovna liga u malom fudbalu: Remi B92 i JTI u derbiju kola

Izvor: Blic, 23.Apr.2013, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslovna liga u malom fudbalu: Remi B92 i JTI u derbiju kola

U derbi meču Poslovne lige u malom fudbalu, JTI i B92 podelili su bodove u lavovskoj borbi 3-3, IOHB Banjica je lako savladala Ringier 6-2, dok je Knjaz Miloš bio ubedljiv i protiv Sindikata 5-1,

Jedan od favorita - ekipa JTI

Delta Holding i dalje drži mesto u prvih osam ekipa remijem protiv Ade Ciganlije 3-3, GZZ i DHL u reprizi finala prošlog proleća opet bez pobednika 4-4 dok je APR omogućio sebi borbu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za play-off pobedom nad Nigrin Auto Kozmetikom 6-1.

Ekipa Axa osiguranje

Mnogo toga zanimljivog odigralo se u 9. kolu Lige banaka i osiguranja. U prvom meču dana Komercijalna Banka je više nego lako savladala Narodnu Banku Srbije sa 7-3, najefikasniji igrač bio je Jančić sa tri pogodka.

Momci koji predstavljaju Banca Intesa

Procredit je napravio možda i najveće iznenađenje kola pobedom protiv Sberbanke od 4-1, blistao je Siljanoski sa dva prelepa gola, Raiffeisen Banka se priključila borbi za play-off pobedom nad Axa Osiguranjem 3-1, a u ludom meču bez pobednika Hypo-Alpe Adria Banka prokockala je prednost od tri gola protiv Banca Intese a krajnji rezultat je bio 3-3.

Po ko zna koji put ove sezone Dunav Osiguranje prima gol u poslednjim trenucima utakmice, ovoga puta od Unicredit Banke koja i dalje drži čelo tabele pobedom od 0-1.

Ekipa Euro banke

U poslednjem meču Euro Banka je povela 2-1 protiv Credit Agricole Banke samo nekoliko sekundi pre kraja ali se Stankov pobrinuo za još jedno iznenađenje i izjednačio iz sledećeg napada, rezultat 2-2.

Više detalja na www.pro22.rs

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.