Palilulska rolerijada na Adi Huji

Izvor: Blic, 16.Sep.2011, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palilulska rolerijada na Adi Huji

Na keju Ade Huje sutra u 12 sati biće održana Palilulska rolerijada pod pokroviteljstvom opštine i u organizaciji Klizačkog kluba "Olimpik" i Roler saveza Srbije. Prijavljivanje za trku počinje u 11 sati kod restorana "Carskaja ohota".

Takmičari će biti podeljeni u sedam kategorija: osnovci će se takmičiti u četiri kategorije, srednjoškolci u jednoj, kao i najmlađi do sedam godina, dok je sedma trka zadovoljstva i namenjena je odraslima.

Učesnici će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se trkati na distanci od 200 metara u paru po dvoje. Svim takmičarima će biti izmereno vreme, prema kojem će se rangirati na finalnoj rang-listi u svojoj kategoriji. Posebno startuju dečaci, posebno devojčice, osim u kategoriji najmlađih.

Sve vrste rolera i rolšua su dozvoljene, uz preporuku takmičarima da koriste zaštitnu opremu – kacige, štitnike za kolena, laktove i šake.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PALILULSKA ROLERIJADA NA ADI HUJI

Izvor: Kurir, 16.Sep.2011

BEOGRAD- Na keju Ade Huje u subotu u 12 časova održaće se Palilulska rolerijada pod pokroviteljstvom opštine Palilula i u organizaciji Klizačkog kluba „Olimpik” i Roler saveza Srbije...Prijavljivanje za trku počinje u 11 časova na zbornom mestu kod restorana „Carskaja ohota”....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.