PROMOCIJA VELIKOGOSPOJINSKIH DANA NA ADI CIGANLIJI

Izvor: Kurir, 06.Avg.2011, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMOCIJA "VELIKOGOSPOJINSKIH DANA" NA ADI CIGANLIJI

BEOGRAD - Na beogradskoj Adi Ciganliji sutra će gosti iz Novog Bečeja predstaviti deo atmosfere koju će posetioci moći da dožive tokom manifestacije "Velikogospojinski dani", od 25. do 28. avgusta u njihovom gradu.

Kupači na Adi probaće riblju čorbu, čuvene vojvođanske štrudle i voziti se kočijama po ostrvu, uz muziku tamburaškog orkestra.

Na samom ulazu na Adu, sa novobeogradske strane, organizatori >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << će od prepodnevnih do kasnih popodnevnih sati predstavljati svoju manifestaciju, koja spada u četiri najznačajnije u Srbiji.

Manifestaciju "Velikogospojinski dani" otvoriće predsednik vojvođanske vlade Bojan Pajtić. U muzičkom delu programa nastupiće "Crvena jabuka", "Plavi orkestar", Željko Joksimović, Severina i mađarska gupa "Eda", a svi programi su besplatni. Predviđena su takmičenja u kuvanju riblje čorbe, kao i takmičenja tamburaških bandi, a ekipe za kuvanje riblje čorbe glasaće za najbolje tamburaše. Biće priređeni i smotra paradnih zaprega i etno bazar, dok će za decu biti organizovan poseban program "Avlija zabavlija". Takođe je planirana i revija borilačkih sportova. Deo programa je i tradicionala humanitarna akcija "Gađanje predsednika opštine" - balonima sa vodom.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.