PL: Tesan poraz B92

Izvor: B92, 24.Okt.2011, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL: Tesan poraz B92

Proteklog vikenda na terenima Zvezda City Oaze na Adi ciganliji odigrani su mečevi petog kola Poslovne lige.

U reprizi prošlogodišnjeg finala Beohemija je opet savladala B92 sa 3:2.

U odličnoj utakmici presudilo je iskustvo igrača Beohemije koji su znali na koji način da sačuvaju prednost od jednog gola razlike u odnosu na ekipu B92.

Pored Beohemije, pobede su ostvarili i Ortopedija protiv Inpharma sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 6:1, Gzzz protiv Delta Agrara sa 2:1, JTI protiv Javnog preduzeća Ada ciganlija sa 4:3, dok je Delhaize Serbia pobedila tim Moore Stephens sa 7:2. Duel Jelen tima i Ringiera završen je rezultatom 4:4.

Uz duele Poslovne lige, tokom vikenda odigrano je i šesto kolo Lige banaka i osiguravajućih društava . Komercijalna Banka se vratila na čelo tabele pobedom od 4:3 protiv Marfin Banke. Unicredit bank i Eurobank EFG igrali su 3:3, dok su Hypo-Alpe Adria bank i Ceditagricole igrali bez golova.

Banca Intesa pobedila je Delta generali sa 3:2, Volksbank je slavila protiv Narodne banke Srbije sa 3:2, dok je Poštanska štedionica sa 4:1 bila bolja od Procredit banke.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.