PIJANI DEDA MRAZ UKRAO I SLUPAO KECA

Izvor: Kurir, 06.Dec.2011, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIJANI DEDA MRAZ UKRAO I SLUPAO "KECA"

ADA - Deda Mraze, ne sleći sa staze! - Kud ova zemlja ide kad su i Deda Mrazovi počeli da kradu automobile! Ovom našem je i „stojadin“ bio dobar, pošto je, izgleda, negde zaboravio irvase i sanke!

ADA - Deda Mraze, ne sleći sa staze!

- Kud ova zemlja ide kad su i Deda Mrazovi počeli da kradu automobile! Ovom našem je i „stojadin“ bio dobar, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pošto je, izgleda, negde zaboravio irvase i sanke!

Ovako su juče, pola u zbilji, pola u šali, meštani Mola kod Ade komentarisali tragikomičnu krađu koju je u nedelju po podne počinio Radivoj S. (21) iz Bačke Topole.

- U crvenom odelu Deda Mraza, s dugačkom belom bradom, Radivoj je u nedelju po podne ukrao „zastavu 101“ i posle svega 200 pređenih metara izgubio kontrolu nad vozilom! Udario je u zid kuće i teško se povredio, a lekari Hitne pomoći našli su ga u „stojadinu“ krvave glave i s prelomom butne kosti - rekao je izvor Kurira blizak istrazi.

Radivoj je prethodno, čitavog dana, po selu delio mališanima slatkiše i poklone povodom predstojećeg Svetog Mikulaša, katoličke varijante Svetog Nikole.

- U svakom domu Radivoj je bio lepo primljen i ugošćen. Ipak, izgleda da je preterao s čašicom. Kad je pešice krenuo kući, na ulici je video otključani „stojadin“ s ključem u kontakt-bravi. Bez razmišljanja je seo u automobil i krenuo, ali nije stigao daleko - saznaje Kurir iz izvora bliskog istrazi.

Baksuzni Deda Mraz je odranije poznat policiji zbog tuča i nasilničkog ponašanja kojem je bio sklon kad popije čašicu više. Nakon što mu je pomoć ukazana u bolnici u Senti, Radivoj je prebačen u novosadski Urgentni centar.

Lepe se na „zastave“

Policija kaže da se u ovom delu Vojvodine najčešće kradu „jugići“ i „stojadini“.

- Ovi automobili se lako obijaju, a lopovi ih voze dok ima benzina. Kad se rezervoar isprazni, lopovi obično ostave automobil i pobegnu. Inače, ranijih godina se dešavalo da lopovi ukradu poneki traktor, pa čak i autobus - kaže izvor Kurira.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pijani Deda Mraz ukrao i slupao "keca"

Izvor: S media, 06.Dec.2011

Kud ova zemlja ide kad su i Deda Mrazovi počeli da kradu automobile! Ovom našem je i „stojadin“ bio dobar, pošto je, izgleda, negde zaboravio irvase i sanke!..Ovako su juče, pola u zbilji, pola u šali, meštani Mola kod Ade komentarisali tragikomičnu krađu koju je u nedelju po podne počinio...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.