Otvoreni bioskop na Adi Ciganliji

Izvor: Studio B, 25.Maj.2011, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoreni bioskop na Adi Ciganliji

Jedini bioskop na otvorenom u Beogradu biće na usluzi ljubiteljima filma od sredine juna do kraja septembra na Adi Ciganliji, najavljeno je danas iz tog javnog preduzeća.

Bioskop će se nalaziti pored rukometnih terena sa novobeogradske strane, na prostoru gde je zimi najveće klizalište u gradu. Raspolagaće sa 200 mesta, lejzibegova i sedišta, a predviđene su dve dnevne projekcije, ističu u tom preduzeću.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<
Aktuelni filmski naslovi emitovaće se u večernjim časovima, sa nižom cenom ulaznice u odnosu na redovne projekcije u beogradskim bioskopima, dok će u toku dana, uz razne programe, raditi kafe sa internetom i igricama.

Pored bioskopa, tokom predstojeće sezone, koja će zvanično biti otvorena za dvadesetak dana, kada se očekuje da će jezerska voda dostići zadovoljavajuću temperaturu, tradicionalno će biti realizovane razne aktivnosti, ističu u tom preduzeću.

S dolaskom lepog vremena počeo je sa radom „Terapijski vrt", otvoren prošle godine, koji će deci sa smetnjama u razvoju i osobama sa invaliditetom tokom leta omogućiti brojne aktivnosti.

Takođe, kao i prošle godine, i tokom ove sezone biće realizovani razni besplatni programi za decu i odrasle, među kojima su treninzi za kajak, vaterpolo, plivanje, odbojku na pesku, tenis i ronjenje.

Beograđanima su na Adi Ciganliji na raspolaganju brojni otvoreni sportski tereni za više od 50 različitih sportova, kao što su fudbal, rukomet, košarka, odbojka, golf, mini-golf, mali fudbal i mnogi drugi, dok oni koji žele da vežbaju mogu to učiniti u trim-parku sa 24 profesionalne sprave.

Oko jezera je osposobljena biciklistička staza dužine više od 10 kilometara, dok su ljubiteljima ekstremnih sportova na raspolaganju bandži džamp, skijanje na vodi, peintbol, penjanje po veštačkoj steni, avantura park i akva-ski tretman, ističu iz tog Javnog preduzeća.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aktuelni filmovi uveče

Izvor: Danas, 25.Maj.2011

Ljubiteljima filma, na usluzi od sredine juna pa do kraja septembra, biće u prestonici jedini bioskop na otvorenom na Adi Ciganliji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.