Otvara se letnji bioskop na Adi

Izvor: S media, 26.Jun.2011, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvara se letnji bioskop na Adi

Večeras se zvanično otvara letnji bioskop na Adi. Prva projekcija će biti dobro poznata komedija "Mamurluk u Bangkoku", a cena ulaznice iznosi 240 dinara.

Javno preduzeće "Ada Ciganlija", filmski distributer "Tak vižn" i Državna lutrija Srbije organizovali su "Greb greb letnji bioskop na Adi", koji će početi da radi večeras, a prva projekcija biće komedija "Mamurluk u Bangkoku".
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Letnji bioskop na Adi!

Kako je najavio "Tak", publika će u letnjim mesecima imati priliku da na ekranu pod vedrim nebom pogleda najbolja kinematografska ostvarenja iz proteklog perioda, svih žanrova i za sve uzraste.

Bioskop na Adi je podeljen u dve zone, ukupnog kapaciteta 200 mesta. Prva zona namenjena je najmlađoj publici, koja će moći da uživa u filmovima sedeći u lejzibegovima, dok su za stariju publiku, u drugoj zoni, obezbeđene udobne ležaljke.

Svake večeri biće projekcije u terminima od 21 i 23 sata, a ulaznica košta 240 dinara.

Tokom dana bioskop će postati "zona zabave", gde će posetioci moći da igraju stoni fudbal, "Sony Play Station 3" ili da koriste internet.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.