ODRŽANA TREĆA BEOGRADSKA REGATA

Izvor: Kurir, 14.Avg.2011, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODRŽANA TREĆA BEOGRADSKA REGATA

BEOGRAD- Predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić prisustvovao je tradicionalnoj „Beogradskoj regati”, koja je pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Beograda održana na Savi, od Makiša do Ade Ciganlije. U regati koju je organizovao Rafting klub „Alfa tim” učestvovalo je oko 1.000 građana u više od 70 plovila, a 40 plovila nadmetalo se za pehare.

– Grad je podržao ovu manifestaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da bi afirmisao turističku ponudu Beograda, koji leži na dve reke, a te potencijale nije do kraja iskoristio. Mogućnosti su ogromne, ne samo za turizam i turističku privredu – kada naš grad svojim urbanističkim rešenjima siđe na reke, poboljšaće se i kvalitet života Beograđana. Upravo zbog toga ćemo i ubuduće pomagati sve sportske i turističke događaje na reci, a naročito nautički sport, rekao je Antić.

Treća „Beogradska regata” startovala je Makišu, a cilj je bio na kupalištu Ade Ciganlije. Manifestacija je imala i svoj sportsko-rekreativni deo, u sklopu koga su organizovani trka „head to head” i turnir odbojke na pesku. Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uručio je pehare najuspešnijim takmičarima.

Održavanje treće „Beogradske regate” podržali su gradski Sekretarijat za saobraćaj i Sekretarijat za sport i omladinu, Javno komunalno preduzeće „Beogradski vodovod i kanalizacija”, Javno vodoprivredno preduzeće „Beogradvode” i Javno preduzeće „Ada Ciganlija”.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.