Nožem ubio kuglaša

Izvor: Glas javnosti, 25.Avg.2009, 02:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nožem ubio kuglaša

BEČEJ - Đerđ Balzam (42) zvani Đurika ubijen je prekjuče sa više uboda nožem u svojoj kući u Bečeju, u Ulici Adi Endrea 120, dok je teške telesne povrede zadobila njegova nevenačna supruga Tinde B. (29). Za njihovo ubistvo osumnjičen je Bečejac Karolj Šili (25), koji je u bekstvu. U krvavom piru lakše povrede zadobio je očevidac tragedije Mikloš Tot (48), koji je pokušao da zaustavi pomahnitalog ubicu.

Tužna >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sudbina

Kuća ubijenog je sada prazna. Maloletni D. S., sin povređene Tinde, smešten je u jednu bačkogradištansku porodicu, gde iščekuje vesti o majci. Pre dve godine, dok je živeo s ocem, izgorela im je kuća, a onda je otac poginuo.

Izvesno vreme D. S. je proveo u hraniteljskoj porodici u Bačkom Gradištu, a onda ga je majka ponovo uzela sebi.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.