Nova imena Rockaway Lake Festivala koji se održava na Adi Ciganliji u junu!

Izvor: SvetGitara.com, 06.Apr.2015, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova imena Rockaway Lake Festivala koji se održava na Adi Ciganliji u junu!

Rockaway Lake Festival 26. i 27. juna na Adi Ciganliji predstavlja nova imena!

Kao što ste verovatno već čuli, ovog leta, prvi put na Adi Ciganliji održaće se Rockaway Lake Fest, koji će trajati dva dana, 26. i 27. juna. Ranije najavljeni, kao hedlajneri, bili su legendarni britanski pankeri Buzzcocks, a pored njih nastupiće i melodic hardcore bend Defeater i metal supergrupa Iron Reagan iz Amerike, nemački psychobilly >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << bend Mad Sin i hardcore bend Ryker’s, takođe iz Nemačke.

Festival će takođe podršku pružiti i bendovima iz regiona, pa su najnovija najavljena imena Violent Chapter, hardcore/metal bend iz Beograda, novosadski punk-rockeri Shoplifters, street-punk bend Punkreas iz Nikšića, Hardfaced hardcore/metal bend iz Ohrida i Last Hope hardcore bend iz Sofije.

Jednodnevne karte i komplet ulaznice po ceni od 2500 i 4000 dinara mogu se kupiti preko sajta Gigstix i na nekoliko prodajnih mesta u većim gradovima Srbije. Više informacija uskoro.

Nastavak na SvetGitara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.