Noćno zatvaranje rampe 6 Mosta na Adi od utorka do petka

Izvor: Studio B, 21.Jan.2013, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noćno zatvaranje rampe 6 Mosta na Adi od utorka do petka

Zbog betoniranja noseće konstrukcije od utorka do petka, 25. januara, svake noći od 21.30 do 5.30 časova ujutru doći će do zatvaranja za saobraćaj rampe broj 6 Mosta na Adi.

Zatvara se silazna rampa sa Mosta na Adi u Ulicu Jurija Gagarina, u smeru ka Ulici antifašističke borbe, saopštavaju iz Sekretarijata za saobraćaj.

Tokom izvođenja radova u navedenom periodu, vozila javnog gradskog prevoza sa linija >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << 85 i 94 će u smeru ka Bloku 45 sa novog mosta preko Ade silaziti desno preko rampe 7 ka Ulici Jurija Gagarina, zatim skretati levo u Bulevar Milutina Milankovića do raskrsnice Bulevara Milutina Milankovića i Antifašističke borbe, odakle će vozila sa linije 94 nastaviti kretanje redovnom trasom, a vozila sa linije 85 skrenuti u Ulicu antifašističke borbe i od Ulice Jurija Gagarina nastaviti dalje redovnom trasom.

Linije javnog prevoza 85 i 94 u smeru ka Čukaričkoj padini i Miljakovcu neće menjati trasu.

Iz Sekretarijata za saobraćaj apeluju na sve vozače da prilagode kretanje vozila uslovima u zoni radova i poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Noćni radovi na Mostu na Adi menjaju saobraćaj do petka

Izvor: Blic, 21.Jan.2013

Zbog betoniranja noseće konstrukcije od sutra do petka, 25. januara, svake noći od 21.30 do 5.30 časova ujutru doći će do zatvaranja za saobraćaj rampe broj 6 Mosta na Adi (silazna rampa sa Mosta na Adi u Ulicu Jurija Gagarina, u smeru ka Ulici antifašističke borbe), saopštavaju iz Sekretarijata...

Nastavak na Blic...

Noćno zatvaranje silazne rampe na Mostu na Adi zbog radova

Izvor: Blic, 22.Jan.2013, 12:23

Zbog betoniranja noseće konstrukcije do petka, 25. januara, svake noći od 21.30 do 5.30 časova ujutru doći će do zatvaranja za saobraćaj rampe broj 6 Mosta na Adi (silazna rampa sa Mosta na Adi u Ulicu Jurija Gagarina, u smeru ka Ulici antifašističke borbe), saopštavaju iz Sekretarijata za saobraćaj...Tokom...

Nastavak na Blic...

Do petka zatvaranje rampe 6 Mosta na Adi

Izvor: Glas javnosti, 22.Jan.2013

BEOGRAD - Zbog betoniranja noseće konstrukcije do petka, 25. januara, svake noći od 21.30 do 5.30 časova ujutru doći će do zatvaranja za saobraćaj rampe broj 6 Mosta na Adi (silazna rampa sa Mosta na Adi u Ulicu Jurija Gagarina, u smeru ka Ulici antifašističke borbe), saopštavaju iz Sekretarijata...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.