Nastavljeno suzbijanje komaraca

Izvor: Blic, 16.Jun.2013, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljeno suzbijanje komaraca

Sekretarijat za zaštitu životne sredine od juče do 18. juna sprovodi akciju suzbijanja odraslih formi komaraca uređajima sa zemlje.

Danas će se suzbijanje komaraca obavljati u delovima opština Rakovica, Čukarica, Zvezdara i Voždovac (Umka, Ostružnica, Moštanica, Železnik, Banovo brdo, Petlovo brdo, Žarkovo, Banjica, Konjarnik, Braće Jerković, Mali i Veliki Mokri Lug i Spomen-park u Jajincima), a u ponedeljak u svim blokovima u Novom Beogradu sa priobaljem Save i Dunava, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na Adi Huji, Lešću, u Višnjičkoj banji, na Adi Ciganliji, Dorćolu, Banjici, Topčideru, u Zvezdarskoj šumi i Mirijevu.

Akcija se završava u utorak, kada će biti organizovana u Velikom Selu i Slancima, Leštanima, Vinči, Grockoj, Ritopeku, Boleču, Lazarevcu, Mladenovcu, Barajevu, Rušnju, Pinosavi, Zucu.

Subijanje komaraca planirano je od 19 do 23 časa.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Večeras zaprašuju komarce na Dorćolu, Banjici, u Novom Beogradu...

Izvor: Blic, 17.Jun.2013, 11:20

Sekretarijat za zaštitu životne sredine od juče do 18. juna sprovodi akciju suzbijanja odraslih formi komaraca uređajima sa zemlje. ..Danas će se suzbijanje komaraca obavljati u svim blokovima u Novom Beogradu sa priobaljem Save i Dunava, na Adi Huji, Lešću, u Višnjičkoj banji, na Adi Ciganliji,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.