Izvor: Glas javnosti, 14.Apr.2010, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađen leš starije žene na Adi Ciganliji

BEOGRAD - Na Adi Ciganliji nađen je leš starije žene koja se utopila, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći dr Nada Macura. Dr Macura je rekla da je Hitna pomoć samo mogla da konstatuje smrt i da je o nesreći obaveštena u utorak u 11.51 časova.

Hitna pomoć je jutros u 05.06 sati dobila poziv da je u ulici Vuka Karadžića pretučena jedna osoba i ona je sa lakšim povredama prebačena u Urgentni centar. U 21.16 časova Hitna pomoć je dobila poziv da se na uglu ulica >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Nemanjine i Sarajevske dogodio saobraćajni udes i jedna osoba sa povredom lica je prebačena u Urgentni centar. U protekla 24 časa Hitna pomoć je obavila 206 lekarskih intervencija, od kojih 67 na javnom mestu, a samo u toku noći 100 intervencija, od kojih 17 na javnom mestu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.