Na Adi otvoreno besplatno klizalište (VIDEO)

Izvor: S media, 23.Dec.2011, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Adi otvoreno besplatno klizalište (VIDEO)

Na beogradskoj Adi Ciganliji danas je otvoreno najveće besplatno klizalište u glavnom gradu, a veliki broj gradjana i dece na otvaranju je pozdravio Deda Mraz.

"Veliki broj gradjana koji su želeli da budu prvi ovogodišnji klizači, Deda Mraz i spektakularni vatromet doprineli su utisku da je Nova godina na Adu Ciganliju stigla ranije", saopštilo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je javno preduzeće Ada Ciganlija.

Klizalište se prostire na više od 800 kvadratnih metara i biće otvoreno svakog dana od 10 do 20 časova sve dok bude hladnih dana neophodnih za održavanje leda.

Od danas besplatno klizanje na Trgu Nikole Pašića

Otvoreno klizalište ¨Tvrđava¨ na Kalemegdanu

Klizalište u Beogradskoj areni

Na klizalištu će tokom narednih meseci biti organizovane različite zabavne aktivnosti, a svima onima koji se do sada nisu okušali na ledu, tokom raspusta svakodnevno će biti na raspolaganju besplatna škola klizanja i umetničkog klizanja koju će voditi profesionalni instruktori ovog sporta.

Po završetku raspusta, škole će biti organizovane tokom vikenda.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Besplatno klizalište na Adi Ciganliji

Izvor: Blic, 23.Dec.2011

Najveće besplatno klizalište u gradu otvoreno je večeras na Adi Ciganliji velikom žurkom na ledu i spektakularnim vatrometom. Klizalište će biti otvoreno za posetioce svakog dana od 10 do 20 sati, a ulaz, iznajmljivanje klizaljki i obuka biće besplatni...Okupljene mališane na otvaranju je pozdravio...

Nastavak na Blic...

Najveće besplatno klizalište u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Dec.2011, 00:08

Na beogradskoj Adi Ciganliji otvoreno je najveće besplatno klizalište na čak 800 kvadratnih metara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Otvoreno najveće besplatno klizalište

Izvor: Politika, 24.Dec.2011

Velikom zabavom na Adi Ciganliji otvoreno je najveće besplatno klizalište u gradu. Za mališane koji su želeli prvi da se oprobaju na ledu priređen je spektakularni vatromet. Nesvakidašnjim klizačkim nastupom najmlađe je obradovao Deda Mraz koji je potom delio slatke paketiće koje je pripremila...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.