NURDOR na Adi Ciganliji prikuplja novac za izgradnju

Izvor: juGmedia, 13.Avg.2015, 05:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NURDOR na Adi Ciganliji prikuplja novac za izgradnju

BEOGRAD/NIŠ – Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR) vas poziva danas do 16. avgusta na pešačkoj stazi na ulazu kupališta na Adi Ciganliji prikuplja novac izgradnju dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu

„Cilj je da ovom akcijom skrenemo pažnju javnosti na tegobe dece obolele od raka i utičemo na podizanje društvene svesti, a time i na poboljšanje uslova lečenja, što predstavlja našu osnovnu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << misiju. Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se ovog vikenda pridruže na Adi Ciganliji i pomognu realizaciju ovog kapitalnog projekta, „Za novo dečje hematoonkološko odeljenje“, za koji će biti neophodno izdvojiti blizu 500. 000 evra!“, poručuje Todor Mančić, predsedavajući NURDOR-a.

Posetioce Ade će moći da daju novčane donacije na samom štandu ili slanjem SMS na broj 1150 (cena je 100 dinara i važi za sve mreže).

Zainteresovani posetioci će moći da dobiju sve informacije o samom udruženju i o tome kako mogu da pomognu i priključite se pokretu: Za novo dečje hemato-onkološko odeljenje u Nišu ali i da, za svoju donaciju izaberu neki simboličan poklon (majicu, kačket, liciderski magnetić, knjigu, privezak…). Najmlađi posetioci će imati priliku da učestvuju u konkursu za najmaštovitiji crtež na temu „Bolnica za superheroje“ u čast malih bolesnika, najhrabrijih boraca na svetu.

Projekat rekonstrukcije odeljenja NURDOR realizuje u saradnji sa Kliničkim centrom i Klinikom za dečje interene bolesti u Nišu.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.