Muž porodio ženu u kolima kod Ade Ciganlije

Izvor: Blic, 07.Jun.2013, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž porodio ženu u kolima kod Ade Ciganlije

Žena od 25 godina porodila se rano jutros u automobilu kod Ade Ciganlije. Dok su bili na putu do porodilišta, porođaj je počeo, i nju je porodio - suprug.

Doktorka Nada Macura je potvrdila za "Blic" da se ovo dogodilo, ali kako kaže kada je ekipa stigla na lice mesta zatekla je samo supruga koji je porodio ženu.

- Poziv je primljen u 6.30 sati. Javljeno je da se na autobuskom stajalištu kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ade, žena porađa. Poziv je primljen kao crveni, najhitniji - kaže dr Macura.

Kako ističe, porodica je iz Obrenovca.

- Kada je ekipa stigla na lice mesta zatekla je samo muškarca koji je rekao da je on porodio ženu. Doktorka ga je pitala da li je presekao pupčanu vrpcu, on je odgovorio da nije. Toliko je bio uzbuđen, da nije video ni kog je pola dete - objašnjava Macura.

Doktorka ističe da je ekipa Hitne pomoći odmah pojurila za kolima u kojima su bili majka i dete.

U međuvremenu se javila žena koja je vozač tog automobila i rekla da su već otišli u GAK Višegradska, objašnjava Macura.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muž porodio ženu u kolima kod Ade Ciganlije!

Izvor: Telegraf.rs, 07.Jun.2013

Dok je bračni par bio na putu do porodilišta, porođaj je počeo, te je ženu porodio njen suprug

Nastavak na Telegraf.rs...

Muž porodio ženu u kolima kod Ade

Izvor: B92, 07.Jun.2013

Beograd -- Žena stara oko 25 godina porodila se rano jutros u automobilu kod Ade Ciganlije. Dok su bili na putu do porodilišta, porođaj je počeo, i nju je porodio suprug...Muž je sve obavio sam i ženu i dete odvezao u jedno od beogradskih porodilišta...Žena koja se jutros porodila u automobilu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.