Most na Adi otvoren za posetioce

Izvor: Politika, 13.Avg.2011, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Most na Adi otvoren za posetioce

Novi most na Adi Ciganliji otvoren je za građane koji će i sutra od 9.00 do 19.00 moći da prelaze s jedne na drugu obalu Save.

Pristup mostu moguć je duž Rampe 4 u Radničkoj ulici sa čukaričke strane i iz Ulice Savski nasip na novobeogradskoj i zemunskoj strani.

Korisnici gradskog prevoza sa novobeogradske i zemunske strane za dolazak do novog mosta mogu da koriste liniju 60 (Zeleni venac-Novi Beograd) koja saobraća Ulicom Savski nasip i ima stajalište „JRB” u >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << neposrednoj blizini gde je posetiocima omogućen prilaz, i koja će biti pojačana i saobraćati na 20 minuta.

Biće uspostavljena privremena lokalna linija koja će ići od zgrade opštine Novi Beograd do raskrsnice ulica Jurija Gagarina i Savski nasip, a vozila na toj liniji će saobraćati na 15 minuta.

Posetioci koji dolaze sa čukaričke strane do novog mosta mogu da koriste linije 23, 37, 53, 55, 56L, 58, 88, 89, 91, 92, 511 i sezonske linije ADA 1, ADA 2, ADA 3, ADA 4 i ADA 5.

Te linije imaju stajalište „Jugopetrol” u Radničkoj ulici koje je u neposrednoj blizini Rampe 4, preko koje je građanima omogućen pristup mostu.

Za šetnju preko mosta u jednom pravcu biće potrebno oko 30 minuta, a trasa kretanja će biti obeležena i pod nadzorom gradskih službi.

Beta

objavljeno: 13.08.2011.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.