Milica Milša se oprostila od Nenada Nenadovića: Sada znam kako duša boli

Izvor: Tracara.com, 23.Sep.2021, 10:04

Milica Milša se oprostila od Nenada Nenadovića: Sada znam kako duša boli

Glumac Nenad Nenadović preminuo je u sredu u 57. godini u Beogradu od posledica koronavirusa, a među prvima se od njega oprostila glumica Milica Milša, zvezda serije „Igra sudbine”! Milica Milša na svom instagram profilu objavila je zajedničnu fotografiju i svom dugogodišnjem prijaltelju i kolegi uputila dirljive reči, i prisetila trenutaka kada su bili partneri na sceni. „Nešo dragi moj prijatelju, kako bez tvog osmeha? Kako bez tebe? Sad znam kako duša boli…Uvek ću se sećati >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << snimanja naših scena Brunera i Ade i radosti koju si širio oko sebe. Omiljen si bio i bićeš. Večnost je tvoja a ti si naš zauvek. Volim te dragi moj druže.“ napisla je ona. Nenad Nenadović je rođen 20. oktobra 1964. godine u Beogradu. U glumačke vode uplovio još kao dečak, sa 13 godina kada je dobio ulogu Moljca u seriji „Povratak otpisanih“. Osim toga, vodio je više od hiljadu dečijih emisija, kao što su: „Zooteka“, „Pet-šou“ i „Fazoni i fore“. View this post on Instagram A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic) The post Milica Milša se oprostila od Nenada Nenadovića: Sada znam kako duša boli appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

"Poslali smo mu snimak, MISLIO JE DA ĆE SE VRATITI NA SNIMANJE" Milica Milša u suzama zbog smrti Nenada Nenadovića: "Ne mogu bez njega"

Izvor: Blic, 23.Sep.2021

Glumac Nenad Nenadović preminuo je juče u 57. godini, a njegova koleginica Milica Milša kaže da su bili u kontaktu dok se sa korona virusom borio u bolnici u Batajnici, te da se cela ekipa serije "Igra sudbine" molila da se Nenad oporavi i dobije bitku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.