Lokalizovan požar na Adi Huji

Izvor: RTS, 15.Okt.2018, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokalizovan požar na Adi Huji

Požar koji je tokom popodneva izbio požar u nehigijenskom naselju na Adi Huji je lokalizovan i u toku je dogašivanja, saznaje RTS.U požaru niko nije povređen.
Vatrogasci su oko 15.20 primili poziv da je izbio požar u ulici Vuka Vrčevića na Paliluli, potvrđeno je RTS-u. Na gašenju požara bila su angažovana 22 vatrogasaca spasioca sa pet vozila. Na mestu požara su, kao podrška, bile i cisterne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Beogradskog vodovoda i kanalizacije.

Kako je RTS-u rečeno u MUP-u, u požaru niko nije povređen.
Nezvanično, požar je izbio zbog paljenja smeća i starih kablova. Zahvatio je jednu kuću, ali se zbog jakog vetra vrlo brzo proširio na objekte u blizini.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.