Li Adi: Srećan sam što sam dobio šansu

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Avg.2011, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Li Adi: Srećan sam što sam dobio šansu

Posle dugo vremena Li Adi je zaigrao u crveno–belom dresu. Sjajnom partijom u duelu protiv Javora po ko zna koji put je pokazao kvalitet koji poseduje i za očekivati je da je „zacementirao” mesto u prvoj postavi tima sa Marakane.

Srećan sam što mi je trener Prosinečki dao priliku da igram. Nadam se da sam mu to vratio na najbolji mogući način. Mnogo sam radio da sustignem saigrače nakon pauze koju sam imao i sada se osećam mnogo bolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << – rekao je posle meča igrač iz Gane.
Li Adija je posebno ohrabrila podrška Delija:
Navijači su kao i uvek bili sjajni, i povremeno su me nagrađivali aplauzima. To je za mene samo još jedna obaveza, da budem još bolji u budućnosti, ako mi trener ukaže šansu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Li Аdi: Srećan sam što sam dobio šansu

Izvor: Utakmica.rs, 22.Avg.2011

Zurnal.rs: Posle dugo vremena Li &#1040;di je zaigrao u crveno–belom dresu. Sjajnom partijom u duelu protiv Javora po ko zna koji put je pokazao kvalitet koji poseduje i za očekivati je da je "zacementirao" mesto u prvoj postavi tima sa Marakane. – Srećan sam što mi je trener Prosinečki...

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.