Li Adi: Hvala bogu i Delijama!

Izvor: NaDlanu.com, 22.Sep.2011, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Li Adi: Hvala bogu i Delijama!

Nakon problema na samom početku sezone zbog bolesti, Li Adi se u poslednje vreme ustalio u startnoj postavi Crvene zvezde.

Tome su naravno doprinele i sigurne partije, ali i rad na treninzima. - Prvo, zahvalan sam Bogu za sve što je uradio za mene lično, kao i za veliki tim Zvezde. Došli smo da odigramo dobru utakmicu, i uz Božju pomoć sve je prošlo kako treba. Mladost je bila dobra, uradili su sve što su mogli da bi napravili rezultat, ali na kraju je bolja >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << ekipa pobedila. Čestitam im, pokazali su da vredno rade. Hvala puno i navijačima što su došli, i za sve što su uradili. Veoma sam srećan danas – rekao je Adi.POGLEDAJ VIDEO: Mladost - Crvena zvezda 1:2

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.