Li Adi: Dokazaću nevinost

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Jul.2011, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Li Adi: Dokazaću nevinost

Li Adi je posredstvom sajta „Ganasokernet” demantovao glasine da se nalazi u Holandiji, istakavši još jednom da  je ozbiljno bolestan, kao i da ljut zbog prijave FIFA od strane Crvene zvezde.
– Šokiran sam da su preduzete mere od strane mog kluba, da sam zdrav igrao bih za olimpijski tim Gane protiv Nigerije za vikend – poručio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Adi, koji se pojavio u prostorijama portala iz Akre kako bi dokazao da je u domovini– Ozbiljno sam bolestan, a sumnjam da je neko iz kluba dostavio medijima informaciju da u Holandiji pregovaram o transferu. To je neistina! Uveravam navijače i gospodina Prosinečkog da sam privržen klubu 200 odsto i da ne bih uradio ništa da naškodim Zvezdi.
Kad ozdravi spreman je da opravda kašnjenje na pripreme.
– Imam nalaze lekara, poslao sam ih klubu. Lekari su mi savetovali da ne putujem dok se ne oporavim od malarije. Doći ću na pripreme čim dobijem zeleno svetlo od njih, a spreman sam bilo gde, uključujući i FIFA da dokažem svoju nevinost  – najavio je odlični defanzivac, kojeg u suprotnom čeka rigorozna novčana kazna.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Adi: Uz Zvezdu sam 200 odsto!

Izvor: S media, 01.Jul.2011

Li Adi, fudbaler Crvene zvezde, samouvereno je rekao da je pravda na njegovoj strani, kao i da će dokazati svoju nevinost pred FIFA i UEFA, uprkos optužbama da je lažirao malariju. ..Adi je iskoristio medije u Gani da se obrati javnosti u Srbiji...Na pomolu novo pomirenje Zvezde i Adija?..Malarični...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.