Kurd Maverik, Viktorija Mecker i „Stereo palma” zvezde „Foumfesta”

Izvor: Politika, 15.Avg.2014, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurd Maverik, Viktorija Mecker i „Stereo palma” zvezde „Foumfesta”

Šesti beogradski „Foumfest” biće održan 30. avgusta na novoj lokaciji, na otvorenom: umesto Kombank arene ljubitelji elektronska muzike kupaće se u peni na Adi Ciganliji. Popularno „Beogradsko more” biće mesto popularne penušave zabave u ovom delu Evrope, a svoje učešće za miks-pultom već je potvrdilo nekoliko popularnih di-džejeva.

Pred posetioce „Foumfesta” izaći će popularni Nemac kurdskog porekla – >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << di-džej Kurd Maverik, a na glavnoj bini festivala nastupiće i di-džej dvojac „Stereo palma” koji su već sarađivali sa Kizamijem, popularnim beogradskim di-džejem. Na srpski festival u peni stiže i atraktivna Viktorija Mecker, prelepa „Plejboj” zečica i jedna od traženijih žena među svetskim di-džejevima, a društvo će joj praviti još dve dame elektronske muzike: Indonežanka srpskog porekla – Milinka Radišić, kao i atraktivna Dea Tošić.

Prisutni na Adi Ciganliji će od 18 do 22 sata biti u prilici da uživaju u odličnoj ar end bi i hiphop muzici, uz mikseve dvojice di-džejeva – Dušana i njegovog kolege Arhitekte.

Pored glavne bine, biće postavljena i „Silent” bina na kojoj će manje afirmisani disk-džokeji odmeriti snage i to od 18 sati do ponoći, kada će za miksetu stati Predrag Janus sa svojim prijateljima.

I. A.

objavljeno: 15.08.2014.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.