Konkurs: Moje leto na Adi

Izvor: Blic, 25.Jul.2013, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs: Moje leto na Adi

Za sve ljubitelje dobrog provoda koji ovog leta uživaju u raznovrsnoj zabavi na „beogradskom moru“, JP „Ada Ciganlija“ raspisalo je video konkurs „Moje leto na Adi“. Za sve one koji vole da provode leto na Adi, znaju da se opuste sa prijateljima, znaju kako da osmisle dobru letnju zabavu za sebe i svoje društvo ili vole da "kuliraju" na plaži, mogu to da podele u okviru konkursa i pokažu kako izgleda njihovo leto na Adi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Svi oni koji žele da učestviju mogu da snime sebe kako uživaju na Adi, plivaju, skijaju na vodi, spremaju roštilj, voze rolere, u najzabavnijim situacijima.

Ako ipak umesto akcije više volite da uživate na plaži, sami ili sa prijateljima, možete i to snimiti i učestvovati na konkursu „Moje leto na Adi“.

Cilj je da pokažete kako izgleda vaše leto i zabava na Adi, a da bi učestvovali na konkursu potrebno je da napravite snimak, okačite na na zvaničnu facebook stranicu Ade Ciganlije i sakupite što veći broj lajkova.

Konkurs traje do 20. avgusta, a autore tri video snimka sa najvećim brojem lajkova očekuju nagrade.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.